3 – 9 Ağustos haftalık burç yorumu - Koç burcu ve yükselen Koç

Astrolog Sitare İnal, 3 – 9 Ağustos haftasında Koç burcu ve yükselen Koç burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı. İnal Dolunay'ın yaratacağı etkilere de değindi.

Astrolog Sitare İnal, 3 – 9 Ağustos haftasında Koç burcu ve yükselen Koç burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

Koç burcu ve yükselen Koç haftalık burç yorumu

Haftaya güçlü bir dolunay ile başlıyoruz. Geleceğinizi planlama isteğiniz artıyor. Bu dönemde hayatınızın gidişatına dur demek istediğiniz konularda hızlı bir bitiş olabilir. Mesleki gruplar, sosyal ortamlarınız arkadaşlarınızla ilgili konular ön planda. Tüm dikkatinizi umut ve hayallerinize yönlendirmiş durumdasınız. Aşk hayatınız ve geleceğinizle ilgili konuları dengelemeye çalışıyorsunuz. Bu konularla ilgili farkındalıklar, yeni bakış açıları ve hassasiyetler içinde olabilirsiniz. Hayatınızda gelecekle ilgili konularda, aşk hayatınızda ve çocuklarınızla ilgili meselelerde tamamlanmalar olabilir. İçinde çatışmaları ve kopmaları barındıracak durumlar söz konusu. Duygusal açıdan özgürleştiğinizi hissettiğiniz konular içinde olabilirsiniz. Yeteneklerinize farklı bir açıdan bakabilirsiniz. Harcamalarınızı abartmamaya çalışın.

Olaylara karşı fazla tepkisel olabilirsiniz. Hayat içinde mücadelesini verdiğiniz konularda sona geldiğinizi hissettiğiniz şeyler olabilir. Tamamlanan ve biten konular olabilir. Bunların mücadeleleri ve sizdeki yankıları bir süre daha sürecektir. Bu hafta aşk ilişkileriniz veya çocuklarınızla ilgili konulara daha fazla kafa yormaya başlayabilirsiniz. Hafta sonu kişisel konular da hızlı kararlar gündeme gelebilir.

Etiketler
Haftalık Burç Yorumları Ağustos