13 - 19 Temmuz haftası Yay burcu ve yükselen Yay burcu haftalık burç yorumu

Astrolog Sitare İnal, 13 - 19 Temmuz haftasında Yay burcu ve yükselen Yay burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

Astrolog Sitare İnal, 13 - 19 Temmuz haftasında Yay burcu ve yükselen Yay burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

Yay burcu ve yükselen Yay burcu haftalık burç yorumu

Bu hafta hayattan keyif almakta zorlanabilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullandığınız işleriniz varsa tıkanıklık olabilir. Aşk hayatınızda engellendiğinizi hissedebilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konular hassaslaşabilir. Yapılması gerektiğini düşündüğünüz konuları çocuklarınıza dayatabilirsiniz. Düşüncelerinizde fazla inatçı ve tepkisel olabilirsiniz. Hırs yaptığınız ve mücadele içinde olduğunuz konularda duygusal yaralanmalar olabilir. Geleceğe karamsar bakabilirsiniz. Borsa veya spekülatif konulara dikkat etmek gerek. Spor veya sanat konularında sıkıntılar olabilir. Sağlığa dikkat.

Bu hafta 13’ünde Merkür geri hareketi son buluyor. 5 Ağustos’a kadar Yengeç burcunda ilerleyecek olan Merkür finansal konularda rahatlama getirebilir. Teknik ve ticari konularda atılacak imzalara imkan verebilir. Hukuksal süreçlerde ilerleme sağlanabilir. Duygusal endişelerde krizler devam etmekte, yine de iletişim eskisinden daha rahat akacaktır. Aile içindeki sizi strese sokan konular hafifleyebilir.

17-20 Temmuz arasında ikili ilişkilerinizi dengelemekte zorlanabilirsiniz. Sıkışan konuların ve endişe duyduğunuz olayların üstüne gitmemenizi tavsiye ederim. Yorucu duygusal konularda daha esnek davranmanız gerekebilir.

Etiketler
Haftalık Burç Yorumları Temmuz