13 - 19 Temmuz haftası Akrep burcu ve yükselen Akrep burcu haftalık burç yorumu

Astrolog Sitare İnal, 13 - 19 Temmuz haftasında Akrep burcu ve yükselen Akrep burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

Astrolog Sitare İnal, 13 - 19 Temmuz haftasında Akrep burcu ve yükselen Akrep burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

Akrep burcu ve yükselen Akrep burcu haftalık burç yorumu

Bu hafta iş hayatınızı kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla veya hizmet alıp verdiğiniz yerlerde sıkıntılar çıkabilir. Sağlık konusunda özellikle dikkat edilmeli. Küçük kazalar gündeme gelebilir. Fazla tepkisel olmak sinir sisteminizi bozabilir. Kendinize daha fazla özen göstermelisiniz. Çalışma ortamındaki hırslar veya mücadeleler sizi yorabilir. Sert tepkiler içinde olabilirsiniz. Bu dönem çalışma koşullarınızda sizi zorlayacak konular var. Özgür olmak isteyebilirsiniz, yaşadığınız olaylar duygusal ve fiziksel yaralanmalara neden olabilir.

Bu hafta 13’ünde Merkür geri hareketi son buluyor. 5 Ağustos’a kadar Yengeç burcunda ilerleyecek olan Merkür hayat felsefeleriniz, inandığınız konular üzerinde düşünmenize neden olabilir. Uluslararası konular, yayıncılık, medya veya üniversite ile ilgili işleriniz varsa gelişmeler olabilir. Ailenizle ilgili konularda ve duygusal mevzuları daha fazla konuşma ve rahatlama isteği içinde olabilirsiniz.

17-20 Temmuz arasında koşullar sıkıcı hale gelebilir. Sıkışan konularda rahatlamak zor olabilir. Hayatınızda eksik gördüğünüz konular hakkında daha fazla fikir üretebilirsiniz. Duygusal endişeleriniz artabilir.

Etiketler
Haftalık Burç Yorumları Temmuz