13 - 19 Temmuz haftası Terazi burcu ve yükselen Terazi burcu haftalık burç yorumu

Astrolog Sitare İnal, 13 - 19 Temmuz haftasında Terazi burcu ve yükselen Terazi burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

Astrolog Sitare İnal, 13 - 19 Temmuz haftasında Terazi burcu ve yükselen Terazi burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

Terazi burcu ve yükselen Terazi burcu haftalık burç yorumu

Bu hafta ilişkilerinizi dengelemekte zorlanabilirsiniz. Özellikle eşinizle, ortağınızla veya yakın dostunuzla ilgili konularda hassasiyetler oluşabilir. İlişkiniz yoksa tamamlanma ihtiyacınız artabilir. Karşı tarafa verdiğiniz emekler boşa çıkabilir. Düşünceleriniz de diretebilir ve karşınızdakini ikna etmek isteyebilirsiniz. Hırs yaptığınız ve mücadele ettiğiniz konularda zararlı çıkabilirsiniz. Sinirle kalkarsanız zararla oturabilirsiniz. Karşınızdaki insanın tepkileri sizi zorlayabilir. Kazalara da dikkat etmek lazım. Fiziksel yaralanmalarda gündeme gelebilir.

Bu hafta 13’ünde Merkür geri hareketi son buluyor. 5 Ağustos’a kadar Yengeç burcunda ilerleyecek olan Merkür ailenizle ilgili konularda rahatlama getirecektir. Duygusal konuları daha fazla ifade etmeye ve göstermeye başlayabilirsiniz. Yöneticilerinizle iletişiminiz daha sağlıklı hale gelebilir. Toplum önünde kendinizi daha rahat ifade edebilir, işleriniz de açılmalar olabilir. Hassas durumlar devam edecektir.

17-20 Temmuz arasında yeni konulara başlamamak daha iyi olacaktır. İşlerinizle ve planlarınızla ilgili sıkışıklıklar duygusal olarak sizi etkileyebilir. Fazla duygusal tepkiler içinde olmamaya özen gösterin. Aile ve iş konularını dengelemek zor olabilir.

Etiketler
Haftalık Burç Yorumları Temmuz