13 - 19 Temmuz haftası Başak burcu ve yükselen Başak burcu haftalık burç yorumu

Astrolog Sitare İnal, 13 - 19 Temmuz haftasında Başak burcu ve yükselen Başak burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

Astrolog Sitare İnal, 13 - 19 Temmuz haftasında Başak burcu ve yükselen Başak burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

Başak burcu ve yükselen Başak burcu haftalık burç yorumu

Bu hafta finansal konularda hassasiyetler var, kayıplara dikkat etmek lazım. Eşin ve ortağınızın parasıyla ilgili konularda yaralanmalar gündeme gelebilir. Banka kredileri için uygun bir zaman değil. Yaşadığınız konudaki hırs, mücadele konusu sizi yıpratabilir. Atak olmak istediğiniz konularda krizleri yönetmekte zorlanabileceğiniz için, fazla agresif tutumlar içinde olmamanızda fayda var. Hukuksal mevzular, miras gibi konularda yaralayıcı, zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Başkalarıyla yaşadığınız maddi bağımlılıklar sizi zor duruma sokabilir.

Bu hafta 13’ünde Merkür geri hareketi son buluyor. 5 Ağustos’a kadar Yengeç burcunda ilerleyecek olan Merkür gelecek planlarınızla ilgili çok düşünmenize neden olabilir. Sosyal ortamınız ve arkadaşlarınızla duygularınızı ve endişelerinizi paylaşabilirsiniz. Ticari ve teknik konularda daha rahatlayıcı koşullar gündeme gelebilir. Aşkta ve çocuklarla ilgili konular da gelişmeler olabilir. Ailenizle endişelerinizi paylaşabilirsiniz.

17-20 Temmuz arasında yeni konulara başlamamakta fayda var. Sıkışan konuları ilerletmekte zorlanabilirsiniz. Gelecek endişeleriniz ve hayatınızda eksik bulduğunuz konular sizi yorabilir. Duygularınızı ifade etmekte zorlanabilirsiniz.

Etiketler
Haftalık Burç Yorumları Temmuz