13 - 19 Temmuz haftası Aslan burcu ve yükselen Aslan burcu haftalık burç yorumu

Astrolog Sitare İnal, 13 - 19 Temmuz haftasında Aslan burcu ve yükselen Aslan burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

Astrolog Sitare İnal, 13 - 19 Temmuz haftasında Aslan burcu ve yükselen Aslan burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

Aslan burcu ve yükselen Aslan burcu haftalık burç yorumu

Bu hafta hayat bakışınızda zayıflıklar meydana gelebilir. Mücadele hissi yüksek olsa da zarar göreceğiniz yaralanmalar içinde olabilirsiniz. Farklı bakış açısında olan insanlara toleransınız zayıf olabilir. Uluslararası konular, yayıncılık, medya veya üniversite ile ilgili konularda yaralanmalar veya hassasiyetler ortaya çıkabilir. Bu konularda kendinizi yeterince iyi gösteremeyebilirsiniz. Hayal kırıklıkları gündeme gelebilir. Hırs yaptığınız mücadelesini verdiğiniz meselelere özen gösterin. Risk aldığınız konularda gereğinden fazla tepkisel davranabilirsiniz. Uzak yolculuklara özellikle dikkat edin.

Bu hafta 13’ünde Merkür geri hareketi son buluyor. 5 Ağustos’a kadar Yengeç burcunda ilerleyecek olan Merkür bilinçaltınızdaki konuları bir nebze rahatlatsa bile endişeleriniz geçmeyebilir. Aile içindeki hassasiyetler devam edebilir ve siz bunları zihinsel olarak yönetmekte zorlanabilirsiniz. Duygusal olarak korunma ihtiyacınızı dile getirmekte zorlanabilirsiniz.

17-20 Temmuz arasındaki konuları yönetemediğiniz için sıkışıklıklar meydana gelebilir. Çalışma koşullarınız, iş arkadaşlarınızla ilgili konuların çok üstüne gitmeyin. Bu günler yeni başlangıçlar için iyi olmayacaktır.

Etiketler
Haftalık Burç Yorumları Temmuz