13 - 19 Temmuz haftası Yengeç burcu ve yükselen Yengeç burcu haftalık burç yorumu

Astrolog Sitare İnal, 13 - 19 Temmuz haftasında Yengeç burcu ve yükselen Yengeç burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

Astrolog Sitare İnal, 13 - 19 Temmuz haftasında Yengeç burcu ve yükselen Yengeç burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

Yengeç burcu ve yükselen Yengeç burcu haftalık burç yorumu

Bu hafta toplum önünde görüldüğünüz yerlerde zorlanmalar içinde olabilirsiniz. Başarılması zor hedefler sizi keyifsiz kılabilir. Sorumluluklarınız kendinizi rahatça ortaya koymanıza engel olabilir. Mücadele ettiğiniz konularda yaralanmalar içinde olabilirsiniz. Güçlü görünmek ve risk almanız gereken durumlar sizi hassas kılabilir. Koruma iç gücüsüyle yaklaşacağınız durumlar var. Yöneticilerinizle ilgili konularda çok sert tavır almayın. Yaşadığınız mevzularda düşüncelerinizi diretebilirsiniz.

Bu hafta 13’ünde Merkür geri hareketi son buluyor. 5 Ağustos’a kadar Yengeç burcunda ilerleyecek olan Merkür kişisel konularınızda rahatlama getirecektir. Ticari ve teknik konularda açılmalar olabilir. Duygusal hassasiyetlerinizi daha rahat ifade edebilirsiniz. Ailenizle ilgili konularda konuşmalar gündem de olabilir. Kendinizi daha rahat ifade edebilirsiniz.

17-20 Temmuz arasında kişisel konular veya eşinizle ilgili mevzularda duygusal sıkışıklıklar yaşayabilirsiniz. İlgilendiğiniz meselelerde mahrumiyet duygusu artabilir. Endişe duyduğunuz konular daha fazla ortaya çıkabilir.

Etiketler
Haftalık Burç Yorumları Temmuz