13 - 19 Temmuz haftası İkizler burcu ve yükselen İkizler burcu haftalık burç yorumu

Astrolog Sitare İnal, 13 - 19 Temmuz haftasında İkizler burcu ve yükselen İkizler burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

Astrolog Sitare İnal, 13 - 19 Temmuz haftasında İkizler burcu ve yükselen İkizler burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

İkizler burcu ve yükselen İkizler burcu haftalık burç yorumu

Bu hafta gelecek planlarınızla ilgili hassasiyetler oluşabilir. Mücadele ettiğiniz ve hırs yaptığınız konularla ilgili duygusal veya fiziksel yaralanma içinde olabilirsiniz. Bu dönemde karar almakta ve yeni bir işse veya konuya başlamakta zorlanabilirsiniz. Tepkinizi gösterdiğiniz yerlerde dengeyi ayarlayamazsanız kendinizi zor durumda bırakabilirsiniz. Mesleki gruplar arasında, sosyal alanınızda, arkadaşlarınızla birlikteyken yaşadığınız sorunları kontrol etmekte güçlük çekebilirsiniz. Kalabalık yerlerde olmak sizi rahatsız edebilir.

Bu hafta 13’ünde Merkür geri hareketi son buluyor. 5 Ağustos’a kadar Yengeç burcunda ilerleyecek olan Merkür yeteneklerinizle ilgili daha fazla kafa yoracağınız konuları ön plana serebilir. Kaynaklarınızla ve maddi konularla ilgili konuşmak ve akıl almak isteyebilirsiniz. Duygusal olarak endişeli olduğunuz konuları paylaşmak isteyeceksiniz. Sevdiklerinizle birlikte yaptığınız harcamalara dikkat edin.

17-20 Temmuz arasında maddi sıkışıklıklar gündeme gelebilir. Hayatınızın akışında sıkışıklıklar olabilir. Bu dönemde yeni bir konuyu hayatınıza almanız iyi olmayabilir. Duygusal ve maddi olarak eksik olarak konularda kendinizi keyifsiz hissedebilirsiniz.

Etiketler
Haftalık Burç Yorumları Temmuz