13 - 19 Temmuz haftası Boğa burcu ve yükselen Boğa burcu haftalık burç yorumu

Astrolog Sitare İnal, 13 - 19 Temmuz haftasında Boğa burcu ve yükselen Boğa burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

Astrolog Sitare İnal, 13 - 19 Temmuz haftasında Boğa burcu ve yükselen Boğa burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

Boğa burcu ve yükselen Boğa burcu haftalık burç yorumu

Bu hafta zihinsel olarak karışık olabilirsiniz. Mücadele etmeniz gereken konular var ve bunlarla ilgili zorlanıyorsunuz. İstediğiniz şeyler yüzünden kendinizi suçlu hissedebilirsiniz. Hırs göstermeniz, kendinizi ortaya koymanız, mücadele etmeniz gereken konular var ve bunlar sizi yıpratıyor olabilir. Utandığınız konular kızgınlığa neden olabilir. Küçük yaşta sizi etkileyen konular bu dönemde sizi bloke ediyor olabilir. Bilinçaltınızı rahatlatmaya çalışın, kendinize güvenin, belki gereksiz konularda fazla inat ediyorsunuzdur. Olaylara dışardan bakmaya çalışın.

Bu hafta 13’ünde Merkür geri hareketi son buluyor. 5 Ağustos’a kadar Yengeç burcunda ilerleyecek olan Merkür iletişim içinde olduğunuz insanlarla ilişkilerinizi rahatlatacaktır. Ticari ve teknik konulardaki imzaları gündeme getirebilirsiniz. Yakın çevreniz, kardeşlerinizle birlikte olacağınız bir dönem, kısa yolculuklar planlayabilirsiniz. Aile içinde endişe duyduğunuz konularda konuşmalar daha rahat ilerleyecektir.

17-20 Temmuz arasında hayatınızdaki konularda sıkışıklık olabilir. Bu bir iki gün yeni işlere başlamak için uygun olmayabilir. Keyfinizi yerine getirmek zor olabilir, duygusal olarak kendinizi yetersiz ve eksik hissedebilirsiniz. Yorucu koşullar oluşabilir.

Etiketler
Haftalık Burç Yorumları Temmuz