13 - 19 Temmuz haftası Koç burcu ve yükselen Koç burcu haftalık burç yorumu

Astrolog Sitare İnal, 13 - 19 Temmuz haftasında Koç burcu ve yükselen Koç burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

Astrolog Sitare İnal, 13 - 19 Temmuz haftasında Koç burcu ve yükselen Koç burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

Koç burcu ve yükselen Koç burcu haftalık burç yorumu

Bu hafta gündelik konularınızda dikkatli olmanızda fayda var. Hem duygusal hem fiziksel yaralanmalara açık bir haftadasınız. Hırslı ve mücadele içinde olduğunuz konularda sorunlar yaşayabilirsiniz. Kendi bildiğinizde fazla ısrarcı davranabilirsiniz. Çocukluğunuzdan taşıdığınız yaralarınızla ilgili hassasiyetler oluşabilir. Gereğinden fazla yük yüklenebilirsiniz. Risk aldığınız konularda hassasiyetleriniz aratabilir. Büyük tepkiler kötü sonuçlar oluşturabilir. Fiziksel yaralanmalara karşı açıksınız.

Bu hafta 13’ünde Merkür geri hareketi son buluyor. 5 Ağustos’a kadar Yengeç burcunda ilerleyecek olan Merkür aile içindeki konularda ve iletişimde rahatlamalar olacaktır. Geçmiş konulardaki hassasiyetler azalacak, sizi duygusal olarak zorlayan konular geride kalacaktır. Zihinsel ve duygusal olarak uğraştığınız mevzularda rahatlayacaksınız. Ev alım satımı yapabilir veya eviniz için yapacağınız alışverişlerinize çıkabilirsiniz. İşlerinizdeki imzalar ve teknik ticari konularda gelişmeler olabilir.

17-20 Temmuz arasında işler biraz sıkışabilir. Yeni işlere başlamak çok uygun olmayacaktır. Bitişler için daha uygun olabilir. Duygusal olarak eksik hissedebilir, bu nedenle endişeleriniz artabilir. Bu hafta iç dünyanıza dönük olabilirsiniz.

Etiketler
Haftalık Burç Yorumları Temmuz