8- 14 Haziran haftası Koç Burcu ve yükselen Koç burcu yorumu

Astrolog Sitare İnal, 8- 14 Haziran haftasında Boğa burcu ve yükselen Boğa burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı. Gökyüzünün hayli hareketli olduğunu belirten İnal tutulmalar ve Venüs retrosuna dikkat çekti.

Astrolog Sitare İnal, 8- 14 Haziran haftasını Koç Burcu ve yükselen Koç burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı. Tutulmalar ve Venüs retrosuna dikkat çeken Sitare İnal Koç burcu için şu yorumları yaptı.

Koç Burcu ve yükselen Koç burcu haftalık burç yorumu

İletişim, eğitim ve yakın çevrenizle ilgili konular ön plana çıkmakta. Kafanızın içindeki sorgulamalar sizi yormuş olmalı. Daha ne kadar karışabilirim diye sorguluyor olabilirsiniz kendinizi. Özellikle ilişkiler ve para konusuna kafa yoruyor olabilirsiniz. Bilinçaltınız dağınık, süreçleri kontrol etmek zor. Çalışma hayatınız ve sağlığınızla ilgili net olmayan konular var ise şuan için hızlı kararlar almak sizin için uygun olmayacaktır. Ticari ve teknolojik konular, eğitimler, iletişim konularındaki gelişmeleri biraz rafa kaldırmanız gerekebilir.

Haftanın ilk günü iş yerinizde yorucu koşullar olabilir. Sorumluluklarınızda, işlerde artış olabilir. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri sosyalleşmek için kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. Geleceğinizle ilgili planlar yapmak için hevesli olabilirsiniz. Fakat bu süreçte yeni konulara giriş yapmamanız gerektiğinden biraz daha işleri ağırdan alabilirsiniz. Cuma ve Cumartesi hayatı genişten almak size daha iyi gelecektir. Kendiniz fazla zorlamayın derim, sizin sıranız da gelecek. Pazar günü kendinize zaman ayırmak için çok daha uygun. Kişisel konularınızla uğraşabilirsiniz.

Etiketler
Haftalık Burç Yorumları