Karışık ve bir o kadar da cesaretli günler içindeyiz…

Astrolog Sİtare İnal "Haziran ayının ilk yarısında değişken koşullar söz konusu. Hareketli, canlı ama bir o kadar karışık ve net olmayan tutumlar içinde kalacağız." diyor.

Karışık ve bir o kadar da cesaretli günler içindeyiz…

Astrolog Sitare İnal "Haziran ayının ilk yarısında değişken koşullar söz konusu. Hareketli, canlı ama bir o kadar karışık ve net olmayan tutumlar içinde kalacağız." diyor. İnal'ın Gerçek Gündem için kaleme aldığı değerlendirme şöyle;

1 - 12 Haziran arasında koşulların değiştiği günler içindeyiz demek yanlış olmaz ve 5 Haziran’daki tutulmanın da bu enerjiden etkilendiğini söylemek gerek. O konudaki yazımı da önümüzdeki günlerde okuyacaksınız.

Demek ki Haziran ayının ilk yarısında değişken koşullar söz konusu. Hareketli, canlı ama bir o kadar karışık ve net olmayan tutumlar içinde kalacağız. Kafamızın içinde koşulların bulanıklığı ile savaşabiliriz. Eğlenceli ve keyifli ilerlediğini düşündüğümüz şeyler geri planda duygularımızı karıştırıyor olabilir. Zaten ilişkilerde bir huzursuzluk var. Tanımlayamadığımız bir şeyler içinde karışmış hissedebiliriz. Haziran’ın sonuna kadar hayatımızdan bir netlik beklememiz pek söz konusu değil.

Kafamızın içinde ne istediğimizi ve nereye varmak istediğimizi bilsek de olayların sandığımız kadar dingin gitmediğini hissedebiliriz. Yine de istediğimizi elde etmek, başarmak için kendimizi ideallerimizi ortaya koyabiliriz. Tutulmanın verdiği enerjiyle atılgan cesur ve coşkulu hissedebiliriz. Bir süredir aklımızda olan konuları hayatımızda gerçekleştirmek için itici güç bulacağız bu dönemde. Venüs Retro’sunun hala devam ettiğini ve duyguların huzursuz olduğunu, mücadele ettiğimiz konuda netlik içinde olunmadığını hatırlatırım. Koşullar karışık, istekler yüzeysel, tepkiler heyecanlı. Bugünlerde yaptığımız şeyler daha güdüsel ve dürtüsel olabilir. Kendimizle mücadele ettiğimiz şeylere de yenilebiliriz. Harekete geçirecek bir enerji var ama doğru kullanmak şart. Balıklama daldığımız konularda hata yapma riskimiz olabilir. Fevri kararlarla değil, önünü arkasını düşündüğümüz şeyler için harekete geçmeliyiz ama bu dönemde ancak bunu yapmak zor olabilir.

Duygularım derya deniz, nereye akarsa oraya varırım diyebiliriz. Kendimize güvenen bir tavırla ve cesaretimizi de elden bırakmadan duygularımızın götürdüğü yere gidebiliriz. Bulanık ve hayal ettiğimiz koşulları elde etmek için canlı ve heyecanlı olabiliriz. Arzu ettiğimiz şeylere sahip olmak için risk almaya ve savaşa girmeye hazırız.

Fotoğraf görseli Samer Daboul