12 Mayıs-26 Haziran arasında ilişkileri zor zamanlar bekliyor

Venüs geri hareketi 12 Mayıs – 26 Haziran arasında ilişkilerde zorlu bir dönemi beraberinde getirecek. Astrolog Sitare İnal'a göre "Venüs gerilemesinin olduğu dönemler. Her şey hoş gibi görünse de bir türlü yetmez, tatmin etmez."

12 Mayıs-26 Haziran arasında ilişkileri zor zamanlar bekliyor

Venüs geri hareketi 12 Mayıs – 26 Haziran arasında ilişkilerde zorlu bir dönemi beraberinde getirecek. Astrolog Sitare İnal'a göre "Venüs gerilemesinin olduğu dönemler. Her şey hoş gibi görünse de bir türlü yetmez, tatmin etmez." Estetik kaygıların, geçmiş döneme dair sorgulamaların artacağına dikkat çeken İnal, "Eski sevgililer kapıda bitebilir. Bu dönem de estetikten, nişandan, evlilikten uzak durmak lazım." uyarısında bulunuyor. Geri hareketin İkizler Burcu'nda yaşanması nedeniyle ticari konulara ve teknik işlere de dikkat etmekte fayda olduğunu belirten İnal, "Yazıp çizdiğiniz şeylere dikkat edin" diyor.

İnal'ın www.gercekgundem.com için kaleme aldığı yorum şöyle;

Venüs, aşk ve güzellikler tanrıçasıdır. Barışı, huzuru, tensel aşkı temsil eder. Bu dönemde bunlardan mahrum kalırız. Ağzımın tadı pek yok deriz ya, tam da öyle bir dönemdir Venüs gerilemesinin olduğu dönemler. Her şey hoş gibi görünse de bir türlü yetmez, tatmin etmez..

Bu dönemde çok sorgulamalar yapacağız, kendimizi hayatımızı en çokta ilişkilerimizi sorgulayacağız. Estetik kaygılarımız arşa çıkabilir. Sevmek, sevilmekle ilgili kaygılarımız artabilir. Eski sevgililer kapıda bitebilir. Bu dönem de estetikten, nişandan, evlilikten uzak durmak lazım.

Bu geri hareket İkizler burcunda olduğunu düşünürsek bu dönem ticari konulara ve teknik işlere de dikkat etmekte fayda var. Konuşmalar yanlış anlaşılabilir. Eğitimde aksaklıklar çıkar. İmzalayacağınız her ne varsa Venüs düz hareketine geçtikten sonra yapmakta fayda var. Yazıp, çizdiğiniz şeylere de dikkatin edin. Yanlış anlaşılmalar çok olabilir.

Venüs, ikizler burcundayken zaten çok yüzeysel, daha çok entelektüel bir hava da geçerken birde geri giderken ilişkiler için pek hayırlı olmayacaktır. Hızlı biten, çabuk tüketilen aşk ilişkileri daha fazla gündeme gelecektir. Eskide kapatamadığınız defterler tekrar açılabilir. İlgi duyduğumuz konular, yeteneklerimiz, tutkulu olduğumuz şeyler ve belki bitmemiş işlerimize geri dönüp bakma ve onları tamamlama fırsatı yakalayabilirsiniz.

Venüs geri hareketinin burcunuz üzerindeki etkilerini okumak için tıklayınız.