Akşener, kurmaylarını uyardı: Altılı Masa'da konuşulmadı, cümle bile kurmayın

Abone ol

Ankara’da parti kurmaylarıyla bir araya gelen İYİ Parti lideri Meral Akşener'in "Aday, Altılı Masa'da konuşulmadı, cümle bile kurmayın, sabredin” dediği öğrenildi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, önceki gün Ankara’da başkanlık divanı, milletvekilleri ve başdanışmanlarıyla buluştu. Üç saat süren toplantıda adaylıkla ilgili tartışmalar gündeme geldi.

Cumhuriyet gazetesinden Gamze Kolcu'nun haberine göre, İYİ Parti Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu’nun CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun olası adaylığına yönelik sözleriyle başlayan polemik değerlendirildi.

Cumhurbaşkanı adayının kim olacağı konusunun Altılı Masa'nın gündemine henüz gelmediğini dile getiren Akşener, "Cumhurbaşkanlığı ile ilgili cümle kurmayın" ikazında bulundu ve 'kazanacak aday' vurgusunu bir kez daha yineledi:

"Şu olsun, bu olmasın değil; kazanacak aday olsun. Altılı Masa'da konuşulmadı, sabredin."

Akşener, 2023 seçimlerinin 'son çıkış' olduğunu kaydederek “Bu seçim alındı alındı; alınmadı laiklik, Atatürkçülük, Cumhuriyet değerlerimizi kaybedebiliriz” diye konuştu. Ayrıca "Kemal Bey’in cumhurbaşkanlığı adaylığının c’si ile ilgili yaptığı bir açıklama yok” ifadesini kullandı.

Doktorun verdiği yanlış ilaç AKP'li vekilin kalbini durdurdu! Güncel Meral Akşener, Esad ile görüşmek için Suriye'ye gidiyor: Masada 4 konu var! Siyaset 'Bahçeli Erdoğan'a Anayasa'ya karşılık HDP ile yapılacak temaslara eleştiri getirmeyeceğini söyledi' Siyaset Davutoğlu'ndan Bahçeli'ye zor soru: 128 Milyar doları bu marketler mi buharlaştırdı? Siyaset