YDS sonuçları açıklandı

Abone ol

Adaylar, Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS) sonuçlarına ÖSYM'nin internet sitesi üzerinden ulaşabiliyor. Sınava giren adaylara sonuç belgesi gönderilmeyecek.

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından gerçekleştirilen Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS) sonuçları açıklandı.

ÖSYM sonuç sayfası olan sonuc.osym.gov.tr adresi üzerinden yayımlandı ve YDS sonuçları için heyecanlı bekleyiş sonuçlandı.

Yabancı Dil Sınavı'na girerek dil yeterliliklerini belgelendirmek isteyen adayların katıldığı YDS sonuçları ÖSYM sitesinden erişilebiliyor.

YDS SONUÇLARI NASIL SORGULANIR?

Adaylar, sınav sonuçlarını T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile ÖSYM'nin “https://sonuc.osym.gov.tr” internet adresinden ve mobil uygulamalarından öğrenebilir. Sınava giren adaylara sonuç belgesi gönderilmiyor.

YDS SONUÇ SORGULAMA EKRANINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

ÖSYM Başkanı TUS tercih tarihlerini açıkladı Eğitim Vakıf üniversitelerinde yaşanan hak gasplarının ardından YÖK harekete geçti Eğitim Özel üniversiteler öğrenim ücretlerini açıklamaya başladı: Doktor olmak 3.1 milyon lira! Eğitim Türkiye'nin köklü üniversitelerine kolay yoldan geçiş! Sahte belgelerle YÖK'e başvurdular Eğitim