Yarkadaş'tan İBB'nin 'askıda fatura' kampanyasına destek çağrısı: Bayramda bir aileyi sevindirin

Abone ol

Damga Gazetesi yazarı Barış Yarkadaş, İBB'nin Askıda Fatura kampanyasına destek çağrısı yaptı.

Damga Gazetesi yazarı Barış Yarkadaş, bugünkü 'Bayramda bir aileyi sevindirin' başlıklı köşe yazısında İBB'nin Askıda Fatura kampanyasına destek çağrısı yaptı.

''KoronaVirüs belasının dünyaya musallat olmasının ardından patlayan ekonomik kriz ve bunun tetiklediği eşitsizlik artık gün gibi ortada...'' diyen Yarkadaş, ''Öyle ki; dünyanın birçok ülkesi, henüz tek doz aşı bile alabilmiş değil. Üstelik ne zaman alacakları ya da alıp alamayacakları da bilinmiyor. Aşı üreticisi hiçbir firma ise patentini kimseyle paylaşmıyor. Hergün binlerce insan aşı olamadığı için ölürken, onlar karlarına kar katmaya devam ediyor. Kapitalizm, en vahşi haliyle dişlerini bedenimize geçiriyor'' ifadelerini kullandı.

Dayanışmanın solun hakim kılmaya çalıştığı değerlerin başında geldiğini belirten Yarkadaş, ''İşte böyle bir cangılda, solun dünyaya hakim kılmaya çalıştığı değerlerin başında gelen "dayanışma" ilkesi daha bir anlamlı hale geliyor'' ifadelerine yer verdi.

ASKIDA FATURA KAMPAYASINA DESTEK ÇAĞRISI

Yarkadaş, İBB'nin askıda fatura kampanyasına da destek çağrısı yaptı.

Yarkadaş, ''Siz de Askıda Fatura uygulamasını kullanarak bir aileye destek verebilirsiniz. Böylesi zor zamanları atlatabilmenin en güzel yolu dayanışmadır ve dayanışmanın yaşattığı o eşsiz duygudur'' ifadelerini kullandı.

Karamollaoğlu'ndan Abdullah Gül ile ilgili merak edilen soruya yanıt Siyaset CHP'nin ve AKP'li Sürekli'nin acı günü Siyaset Saray'dan Süleyman Soylu açıklaması Siyaset Mafya çatışmasında ölen Uğur Köroğlu'nun Bahçeli'yle fotoğrafı ortaya çıktı Siyaset