Valilikten Roketsan'daki patlamaya ilişkin açıklama

Abone ol

Son dakika haberine göre Roketsan'da bir patlama meydana geldi. Patlamada 3 kişinin hafif yaralandığı öğrenildi. Olayla Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir ve Ankara Valiliği açıklama yaptı.

Roketsan'da meydana gelen ve 3 kişinin hafif yaralandığı patlamaya ilişkin açıklama yapan Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, "Roketsan'da yaşanan patlamayla ilgili yaptığımız ilk tespitlere göre herhangi bir can kaybı söz konusu değildir. Roketsan çalışanlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum." ifadelerini kullandı.

ANKARA VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA

Ankara Valiliği konuyla ilgili olarak "Roketsan'ın yakıt depolarında saat 14.47'de patlama meydana gelmiş, can kaybının olmadığı patlamada 3 çalışan hafif yaralanmıştır." dedi.

Roketsan'da patlama!

Yarbay olduğunu iddia eden kişiden polise: Senin ederin kaç para? Güncel Prof. Dr. Adem Sözüer'den 'infaz düzenlemesi' açıklaması: Bu teklifin en büyük riski, kim serbest kalacak belli değil Güncel Kastamonu'da kadın cinayeti! Emekli öğretmen komşusunu öldürüp intihar etti Güncel TSK'dan sağlık çalışanları için talimat Güncel