Uruguay grubu lider bitirdi

Abone ol

Dünya Kupası A Grubu'nu Rusya ikinci sırada tamamladı

2018 FIFA Dünya Kupası'nda A Grubu'nda ilk iki maç sonucunda son 16 turuna kalmayı garantileyen Uruguay , Dünya Kupası'na ev sahipliği yapan Rusya ile liderlik için karşılaştı. Uruguay, Rusya'yı 3-0 mağlup etti. Uruguay'ın golleri 10. dakikada Suarez, 24. dakikada Cheryshev (kendi kalesine) ve 90. dakikada Edinson Cavani'den geldi. 9 puana ulaşan Uruguay A Grubu'ndan lider olarak çıkarken, 6 puanda kalan Rusya ikinci olarak bir üst tura çıktı. A Grubu'nun diğer maçında ise Suudi Arabistan, Mısır'ı 2-1 mağlup ederek 3. oldu.

FIFA 2018 Dünya Kupası'na ev sahipliği yapan Rusya, Uruguay ile karşılaştı. Samara kentindeki Samara Arena'da oynanan maçta Uruguay, 10. dakikada Luis Suarez'in frikikten attığı gol ile 1-0 öne geçti.

23. dakikada Uruguay farkı ikiye çıkardı. Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Rusya savunması topu uzaklaştırmaya çalıştı, ceza sahası dışından gelen top Cheryshev'e çarparak ağlarla buluştu. 2-0'lık skor aynı zamanda ilk yarının da sonucu oldu.

Uruguay, 90. dakikada Cavani ile skoru ilan etti. Güney Amerika temsilcisi, mücadeleden 3-0 galip ayrıldı.

Bu sonuçla, Uruguay 3'te 3 yaparak 9 puanla A Grubu'nu lider olarak tamamladı. 6 puanlı Rusya ise, ikinci olarak gruptan çıkmaya hak kazandı.

UEFA'dan flaş Galatasaray kararı Spor Cüneyt Çakır'a Dünya Kupası'nda bir görev daha Spor Meksika dalgası Güney Kore'yi vurdu! Spor Akhisarspor'un bayrağı FSM Köprüsü'nde Spor