Twitter'dan personeline talimat: Evinizden çalışın

Abone ol

Twitter koronavirüsün yayılmasının üzerine personeline 'evden çalışın' talimatı verdi. Hong Kong, Japonya ve Güney Kore'deki çalışanlar için evden çalışma zorunlu olacak.

Dünyanın önde gelen sosyal medya şirketlerinden Twitter, yeni tip Koronavirüs'ün (Kovid-19) yayılmasının engellenmesi çabaları çerçevesinde personeline evden çalışmalarını söyledi.

Dünya gazetesinin haberine göre; Hong Kong, Japonya ve Güney Kore'deki personeli için evden çalışmanın zorunlu olduğunu duyuran Twitter, dünya genelindeki 5 bin personelini de evden çalışmaları konusunda güçlü şekilde cesaretlendirmekte olduklarını bildirdi.

Twitter daha önce de çalışanlarının zorunlu olmadıkça iş seyahatlerin çıkmalarını etkinliklere katılmalarını yasaklamıştı.

Bilim insanları gök taşında uzay kaynaklı protein keşfetti Bilim - Teknoloji Telefondan sesinizi gizli gizli dinliyorlar! Bakın nasıl.... Bilim - Teknoloji NASA açıkladı: Koronavirüs atmosfere nasıl yansıdı? Bilim - Teknoloji Haftaya A101 marketlerde Huawei Y9 Prime 2019, BİM marketlerde Xiaomi Earbuds var Bilim - Teknoloji