TV8 Kutsal Motor'un videosunu kullandı, YouTube Kutsal Motor'un videosunu kaldırdı!

Abone ol

YouTube üzerinden yayınlar yapan Kutsal Motor ekibi tarafından dikkat çeken bir açıklama yapıldı. Videolarının TV8 tarafından izinsiz kullanıldığını açıklayan Kutsal Motor, YouTube'un da videolarını telif nedeniyle engellediğini belirtti.

GERÇEK GÜNDEM YouTube üzerinden yayınlar yapan Kutsal Motor ekibi tarafından dikkat çeken bir açıklama yapıldı. Videolarının TV8 tarafından izinsiz kullanıldığını açıklayan Kutsal Motor, YouTube'un da videolarını telif nedeniyle engellediğini belirtti.

Kutsal Motor tarafından yayınlanan "Deniz Çakır | Vestel Venus Sunar: Aşırı Ünlülerle Kısa Görüşmeler #28” videosu TV8'de yayınlandı.

Kutsal Motor kendilerinden izinsiz ve logoları blurlanarak yayınlanan videonun TV8 tarafından Youtube da yüklendiğini belirtti. Youtube Kutsal Motor'un ilgili videosunu TV8'e ait olduğu iddiasıyla kaldırdı. Kutsal Motor ekibi şu açıklamayı yaptı;

Kullanıcılar ilgili videoyu izlemek istediklerinde şu uyarıyı alıyor

Yandaş İsmail Kılıçarslan’dan Barış Atay’a: Gel dövsene Medya Akif Beki'den Rahmi Turan'a 'Saray'a giden CHP'li tepkisi: Balon çıktı Medya Fox TV'nin iddialı dizisi final yapıyor Medya Demirören Grubu'nda tasfiye sürüyor! Bir DHA çalışanının daha işine son verildi Medya