TV 8’de sağlık sunucusu Aylin Çetinkaya kimdir?

Abone ol

Hafta içi her gün TV8 ekranlarında alanında uzman doktorların konuk olarak ağırlandığı 8’de Sağlık programının sunucusu Aylin Çetinkaya kimdir? Kaç yaşında, nereli?

Hafta içi her gün TV8 ekranlarında alanında uzman doktorların konuk olarak ağırlandığı 8’de Sağlık programının sunucusu Aylin Çetinkaya kimdir? Kaç yaşında, nereli?

Sunucu, Yazar ve Uzman Estetisyen olan 38 yaşındaki Aylin Çetinkaya, İstanbul doğumlu. Aylin Çetinkaya, İstanbul Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünü dereceyle tamamladıktan sonra, Türkiye’nin önde gelen firmalarında kurumsal iletişim yöneticisi olarak görev yapmıştır. Bu süre içerisinde özel ilgi alanı olan estetik ve güzellik alanında yurt içi ve yurt dışında birçok eğitim ve kongrelere katılmış olan Çetinkaya, 2016 yılında kurumsal iş hayatını sonlandırıp estetik ve güzellik sektöründe kendi girişimini hayata geçirerek birçok kadına ilham kaynağı olmuştur.

Sanat ve cemiyet hayatından birçok ünlü ismin estetik ve güzellik danışmanı olan Aylin Çetinkaya aynı zamanda, TV8 ekranlarında yayınlanan “8 ‘de Sağlık” programının da sunuculuğunu üstlenmektedir.

Hafta içi her sabah 07:00- 08:00 saatleri arasında yayınlanan programda, estetik ve güzellik konularının yanı sıra, sağlık alanındaki yeni gelişmeler ve tedavi yöntemleri uzman doktorların katılımı ile izleyiciyle buluşuyor.

Uğur Dündar 1975 yılında yaptığı Şevket Altuğ röportajını paylaştı: Bu görüntüler unutulmasın Medya 'Okunma sayımız süper' diyen Ahmet Hakan'a eski koordinatörden: Zekice 'algı yönetimi' yapıyor Medya TRT spikeri kansere yenik düştü Medya Müyesser Yıldız ve İsmail Dükel bugün savcılığa sevk ediliyor Medya