Türkiye’deki koronavirüsten ilk ölüm vakasının bulaştırıcısı da hayatını kaybetti

Abone ol

Beyoğlu’ndaki Melis Eczanesi’nin sahibi İhsan Giray’a (89) virüsü bulaştırdığı söylenen kalfası Ekrem Öztürk’ün de (71) bugün hayatını kaybettiği öğrenildi.

Türkiye’de koronavirüsten ilk ölüm vakası olarak kayıtlara geçen İstanbul-Beyoğlu’ndaki Melis Eczanesi’nin sahibi İhsan Giray’a (89) virüsü bulaştırdığı söylenen kalfası Ekrem Öztürk’ün de (71) bugün hayatını kaybettiği öğrenildi.

Öztürk, koronavirüsü eczaneye gelen bir Çinli’den kapmıştı. Medyascope’a konuşan Ekrem Öztürk’ün aile yakınları, “20 günden fazla bir süredir, Sultan Abdulhamit Han Hastanesi’nde yoğun bakımda yatıyordu. Bronşit diye ayakta gitmişti, sonrasında doktorları hastalığın zatürreye çevirdiğini söylemişti, ardından koronavirüs olduğu ortaya çıkmıştı, bugün de kaybettik” dedi.

Kapıköy Gümrük Kapısı'ndaki yolcu giriş ve çıkışları durduruldu Güncel Muş'ta koronavirüs paylaşımlarına 3 gözaltı Güncel Halk otobüsüne alınmayan yaşlı kadının videosunu çeken 2 kişi serbest bırakıldı Güncel Gökçeada'ya yarın fırtına nedeniyle tüm feribot seferleri iptal edildi Güncel