Türkiye'de yarım simit satılmaya başlandı!

Abone ol

Zam yağmurunun ardından bazı simitçiler durumu olmayan vatandaşların da alabilmesi için yarım simit satmaya başladı.

A'da Z'ye gelen zamlar ve döviz kurunun aniden yükselişi ile birlikte var olan kriz vatandaşı zor duruma sokmaya devam ediyor. İğneden ipliğe gelen zamlar sonrası vatandaşlar, temel ihtiyaçlarını bile almaya zorluk çekiyor. Son olarak bazı simitçilerde yarım simit satıldığı görüldü.

İğneden ipliğe gelen zamlar ve derin ekonomik kriz günden güne vatandaşı zora sokuyor. Hemen hemen her ürüne gelen zamlar sonrası vatandaşlar temel ihtiyaç maddelerini almakta zorlanıyor. Son olarak bazı simitçilerde yarım simit satıldığı görüldü.

"YARIM GEVREK SATIŞIMIZ BAŞLAMIŞTIR"

Özellikle tam simitin 3 ila 2.5 Lira arasında değiştiği ülkemizde bazı simitçilerin arabalarına durumu olmayan vatandaşların da alabilmesi için "yarım gevrek satışımız başlamıştır" yazısı astığı görüldü.

Dolar ve euro güne nasıl başladı? Ekonomi Gıdadan sonra sıra giyim sektöründe: Büyük zam için tarih verildi! Ekonomi Süt krizi kapıda: 3.30 TL’ye yem alan ve 3 liraya süt satan üretici, ineklerini kesebilir Ekonomi 'Kara Salı'da satışları durduran Apple ürünleri yeniden satışa çıktı: İşte zamlı fiyatlar! Ekonomi