Turgay Yıldız'ın ölümü herkesi yasa boğdu: Onlarca mesaj paylaşıldı

Abone ol

Sanat ve siyaset dünyasından pek çok isim sosyal medyada Turgay Yıldız’ın vefatıyla ilgili taziye mesajı yayımladı.

Sanat ve siyaset dünyasından pek çok isim sosyal medyada Turgay Yıldız’ın vefatıyla ilgili taziye mesajı yayımladı:

İlyas Salman: Bir oyuncağımız daha kırıldı, Turgay Yıldız’ı kaybettik. Başımız sağ olsun.

Sabahat Akkiraz: Sanat ailemiz bir tiyatrocu, yazar, muhalif, insan hakları savunucusu #turgayyıldız ‘ı kaybetti. Çok erken bir ayrılık daha yaşıyoruz. Kalp spazmı sonucu kaybettiğimiz Turgay Yıldız Nur içinde uyusun.

Faik Öztrak: Değerli bir sanat insanını, Turgay Yıldız'ı kaybetmişiz. Gerçekten çok acı, çok erken, çok büyük bir kayıp. Allah rahmet eylesin. Ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum.

Özgür Karabat: Bu zorlu dönemde yüzümüzü güldüren, baskılara rağmen sanatçı duyarlılığını kaybetmeyen çok değerli bir insanı, Turgay Yıldız'ı kaybettik. Tüm sanat camiasına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.

Uğur Dündar: Yıkıldım. Ölümü hiç konduramadığım kişilerden biri olan büyük hiciv ustası, değerli kardeşim Turgay Yıldız'ı kaybetmiş olmanın tarifsiz acısını yaşıyorum. Allah rahmet eylesin, mekânı cennet olsun. Yakınlarına, sevenlerine sabır versin.

Ali Babacan: Ara ara mizah videolarını izlediğim, kısa süre önce de bir mülakatına rastlayıp ilgiyle dinlediğim değerli tiyatro sanatçısı #TurgayYıldız ‘ın vefatından üzüntü duydum. Kendisine Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum.

Ahmet Ümit: Gülümsedi, gülümsetti, düşündürdü, güzelleştirdi. Teşekkürler Turgay Yıldız, ışıklar yoldaşın olsun…

Orhan Aydın: Canım kardeşim bıraktığın her şey bizimledir. Bunca nefret, kin, ölüm saçan, hak yiyiciler varken seni yitirmek çok acı. Toprağın çiçekler kokacak.

Ayşenil Şamlıoğlu: Ahhhhhh… Çok üzgünüm… Yokluğu büyük boşluk bırakacak olan insanlardan birini daha kaybettik.

Armağan Çağlayan: Yattığınız yer incitmesin.

Turgay Yıldız kimdir? Turgay Yıldız öldü mü? Turgay Yıldız kaç yaşında öldü? Kültür - Sanat Erdoğan’ın ‘Türkiye’nin, Taliban’ın inancıyla ters bir yanı yok’ sözlerine Genco Erkal'dan tepki Kültür - Sanat Pandemide geri dönüşüm malzemeleriyle yaptığı üretimlerden sergi düzenledi Kültür - Sanat Cannes'da ödüller sahiplerini buldu! Ducournau, tarihe geçti Kültür - Sanat