TÜGVA'yı protesto eden gençlere polis müdahalesi: 11 öğrenci gözaltında

Abone ol

Munzur Üniversitesi'nde TÜGVA ve Genç Ofis yöneticilerini protesto eden bir grup öğrenci, polisin müdahalesiyle karşılaştı. 11 öğrenci gözaltına alındı.

Tunceli'de bulunan Munzur Üniversitesi'nde okuyan bir grup öğrenci, Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı faaliyet yürüten Genç Ofis ve TÜGVA yöneticilerinin, gençleri "burs veririz" ve "barınma yeri sağlarız" gibi vaatlerle AKP çalışmalarına götürdüklerini, bu durumun üniversite içinde huzursuzluk yarattığını belirterek protesto gösterisi yaptı.

POLİS MÜDAHALE ETTİ

Üniversite kampüsü içinde dün gerçekleştirilen protesto yürüyüşü sonrası oturma eylemi yapan 11 öğrenci polis ekiplerinin sert müdahalesi sonrası gözaltına alındı.

ÖĞRENCİLERİN BEKLEYİŞİ SÜRÜYOR

Munzur Üniversitesi öğrencileri gözaltına alınan arkadaşlarının serbest bırakılması için Tunceli Emniyet binasının önünde bekliyorlar.

Melih Gökçek'e yargıdan kötü haber: Tazminata mahkum edildi Güncel Gezi davasından ayrılan Çarşı davasında ajanslardan kamera ve görüntü kayıtları istenecek Güncel Osmanlı Ülkü Ocakları Federasyonu Genel Başkanından silahlı saldırı: Gözaltına alındı Güncel Baydöner'e siber saldırı! 505 bin kişinin bilgileri çalındı Güncel