Tosuncuk'un abisi Fatih Aydın, İstanbul'da!

Abone ol

“Çiftlik Bank davasının” 1 numaralı sanığı Mehmet Aydın’ı ağabeyi Fatih Aydın, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı ile Interpol-Europol Daire Başkanlığı polisleri tarafından akşam saatlerinde Türkiye’ye getirildi.

“Çiftlik Bank davasının” bir süre önce Türkiye'ye dönerek teslim olan bir numaralı sanığı Mehmet Aydın'ın ağabeyi Fatih Aydın, Uruguay'ın başkenti Montevideo'ya 8 Temmuz’da Uruguay Federal Polisi tarafından yapılan baskınla yakalanmıştı.

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında iade talebinde bulunulan ve yaklaşık 3 aydır Uruguay makamlarınca gözaltında tutulan Aydın, dün Türk adli makamlarına teslim edilmişti.

Türk makamlarınca Uruguay'da teslim alınan sanık Aydın, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı ile Interpol-Europol Daire Başkanlığı polisleri nezaretinde akşam saatlerinde Türkiye’ye getirildi.

Brezilya'nın Sao Paulo kentinden akşam saat 18.15’te İstanbul Havalimanı'na getirilen Aydın, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde 4 gün süreyle gözaltında tutulacak.

Aydın’ın sorgu işlemine yarın sabah başlanması bekleniyor.

(ANKA)

Motosiklet park halindeki araca çarptı: 2 yaralı Güncel Hastaneye kaldırılmıştı: Sedat Peker, Halil Falya'nın son durumunu açıkladı Güncel Sedat Peker, Rauf Denktaş'ın torununun kumarhanedeki görüntülerini paylaştı: 'Yeni bir Erkam vakası' Güncel Kocaeli, en çok vaka artışı olan 10 ilden biri oldu Güncel