THY, sendikanın değişmesi için çalışan 6 teknisyenin iş akitlerini feshetti!

Abone ol

Sendika tartışmasının yaşandı THY'de, verimsiz çalıştığı iddiası ile sendikanın değişmesi için çalışmalar yürüten 6 teknisyenin iş akitlerini feshetti.

Bir süredir sendika tartışmasının yaşandı Türk Hava Yolları Teknik, verimsiz çalıştığı iddiası ile 6 teknisyenin iş akitlerini feshetti.

Sendikanın değişmesi için çalışma yaptığı belirtilen 6 teknisyene ek olarak da 10 teknisyene de tebligat gönderildiği öğrenildi.

Kokpit.aero'da yer alan habere göre, THY Teknik, 2015’te hava-İş’ten ayrılarak Özçelik-İş Sendikası’na geçmişti. Ancak son toplu iş sözleşmesinde çalışanların hakkını gözetmediği iddia edilen Özçelik-İş gündeme sendika başkanının aldığı milyon TL’lik makam aracı ile gelmişti.

İSTİFA EDECEKLER Mİ

Geçtiğimiz hafta yapılan açıklamada 28 Ekim gece yarısında THY Teknik çalışanlarının Özçelik-İş’ten istifa edecekleri belirtilmişti.

Küresel Emeklilik Endeksi açıklandı! Türkiye sondan 3. sırada Ekonomi Milyonların gözü asgari ücret zammında! DİSK'ten uyarı Ekonomi Borsada endeks kuralları yenilendi Ekonomi Yapı Kredi'ye 950 milyon dolarlık sendikasyon kredisi Ekonomi