Temel Seviye Online Klasik Astroloji Eğitimi

Abone ol

Astrolog Sitare İnal, temel seviye klasik astroloji eğitimlerine başlıyor. Online olarak verilecek dersler 9 Şubat Salı günü başlayacak.

Her hafta haftalık burç yorumları ve köşe yazıları ile Gerçek Gündem'e katkı sunan Astrolog Sitare İnal, temel seviye klasik astroloji eğitimlerine başlıyor. Online olarak verilecek dersler 9 Şubat Salı günü başlayacak.

20 HAFTALIK ONLİNE TEMEL SEVİYE KLASİK ASTROLOJİ EĞİTİMİ

Astrolog Sitare İnal tarafından verilecek dersler 9 Şubat'ta başlıyor. Her salı saat 20:00-22:10 saatleri arasında yapılacak eğitim 20 hafta sürecek. Katılımcılar eğitim sonunda doğum haritası okuyabilecek seviyeye gelecek.

Eğitimde konu anlatımı ve harita incelemeleri yapılacak. Eğitimde anlatılacak başlıklar ise şöyle;

* Gezegenler
* Burçlar
* Evler
* Element - Nitelik
* Açılar
* Açı kalıpları
* Harita Tipleri
* Güneş Ay İlişkisi – Ay Düğümleri
* Spesifik Göstergeler

TEMEL SEVİYE ASTROLOJİ EĞİTİMİ ÜCRETİ

Temel ve ileri seviye astroloji eğitimi kapsamında verilecek 4 dersin ücreti 500 TL olarak belirlendi. Ayrıntılı bilgi ve kayıt için BURAYI tıklayabilir veya Sitare İnal'a Instagram hesabı üzerinden erişebilirsiniz.

Oğlak burcunda Yeni Ay: Ruhsal sıkışıklıklar ön plana çıkabilir Astroloji 11 - 17 Ocak haftalık burç yorumu Astroloji 11 - 17 Ocak haftalık burç yorumu - Balık burcu ve yükselen Balık Astroloji 11 - 17 Ocak haftalık burç yorumu - Kova burcu ve yükselen Kova Astroloji