Taziye mesajı için arayan Erdoğan, Kılıçdaroğlu ile ne konuştu?

Abone ol

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, bugünkü köşesinde, kardeşi Fikriye Dalgıç'ın vefatı üzerine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu arayan Erdoğan ile aralarında geçen konuşmayı yazdı.

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, bugünkü köşe yazısında Erdoğan ile Kılıçdaorğlu arasında geçen telefon görüşmesine değindi.

Kardeşi Fikriye Dalgıç'ı kaybeden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu taziyelerini iletmek için arayan AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile arasındaki konuşmayı köşesine taşıyan Selvi, "Erdoğan ile Kılıçdaroğlu’nun konuşmasının sadece taziye dileğiyle sınırlı kaldığı söyleniyor." diye yazdı.

Selvi'nin yazısının ilgili bölümü şu şekilde:

CUMHURBAŞKANI Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 1 yıl önce Anayasa Mahkemesi’nde Yıldız Seferoğlu’nun yemin töreninde tokalaşmışlardı. Ama uzun süredir telefonla ya da yüz yüze görüşmüyorlardı. Öyle ki 27 Şubat’ta İdlib’de 34 askerimizin şehit edildiği gece Bahçeli ve Akşener ile telefonla görüşen Erdoğan, Kılıçdaroğlu aramadığı için görüşmemişti. Kılıçdaroğlu’nun kız kardeşi Fikriye Dalgıç’ın vefatı üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan dün CHP Lideri’ni arayarak başsağlığı dileğinde bulundu. Erdoğan ile Kılıçdaroğlu’nun konuşmasının sadece taziye dileğiyle sınırlı kaldığı söyleniyor.

CHP af paketinde neler olsun, neler olmasın istiyor? Siyaset İşte AKP'nin muhalefete götüreceği af paketi: Uyuşturucu ve cinsel suçlara infaz indirimi Siyaset Süleyman Soylu'dan sosyal medya fenomenlerine 'sokağa çıkma yasağı' göndermesi Siyaset Burhan Kuzu'dan 'koronavirüs' yorumu: Sosyal medyanın abartısı dışında bir şey mi var? Siyaset