'Sosyal medya yasası'nın ardından Google iddiası

Abone ol

Google, Türkiye'de ofis açma kararı aldığı iddia edildi.

ABD'li teknoloji devi Google Türkiye'de ofis açmaya karar verdiği iddia edildi.

Google, Türkiye’de resmî olarak 2005 yılından bu yana ‘Google Reklamcılık ve Pazarlama Limited Şirketi’ adıyla faaliyet gösteriyor.

Google'dan 'Türkiye'de ofis açacak' haberlerine ilişkin açıklama

Bloomberg HT'nin aktardığına göre; İstanbul Ticaret Odası’na da kayıtlı olan şirket, Türkiye’deki faaliyetlerini İstanbul Levent’te bulunan bir plazadaki ofisi aracılığıyla yürütüyor. Şirketin Türkiye’ye yönelik aldığı son kararının ise Google’ın sadece reklam ve pazarlama faaliyetlerine değil, tüm operasyonlarına odaklanacağı belirtiliyor.

ALIŞVERİŞ REKLAMLARINI DURDURMUŞTU

Google, Rekabet Kurulu'nun aldığı karar doğrultusunda 29 Temmuz'da Türkiye'de alışveriş reklamlarını kaldırma kararı da almıştı. ABD'li şirketin Türkiye'deki operasyonlarının kapsamını genişletme yoluna gitmesiyle, bu ve benzer regülasyonlara karşı da daha hızlı hareket edebilmeyi hedeflediği ifade ediliyor.

Instagram kullananlar dikkat! Yeni özellik hayata geçirildi Bilim - Teknoloji Bir devir resmen sona eriyor: Microsoft, Explorer'ın fişini çekeceği tarihi açıkladı Bilim - Teknoloji Apple Music'ten yeni hamle Bilim - Teknoloji FIFA 21, Playstore'da ön siparişte Bilim - Teknoloji