Sonu hep hüsran

Abone ol

Galatasaray, bu sezon ligde oynadığı son iki maçta öne geçmesine rağmen puan kaybetti. Cim-Bom, aynı durumu Randers maçında da yaşadı.

Galatasaray, Süper Lig'in 4.haftasında Trabzonspor'a konuk oldu ve sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı. İlk 35 dakikada Emre Kılınç'ın golleriyle skoru 2-0'a getiren Sarı-Kırmızılılar, ancak ne oyunu tutabildi ne de skoru koruyabildi. Önce Cornelius, ardından Nwakaeme, Galatasaray ağlarını sarstı ve maç 2-2 sonlandı. Sarı-Kırmızılılar, üçüncü haftadaki Kasımpaşa maçında da Cicaldau ve Kerem'in golleriyle öne geçmiş ancak yine skoru koruyamayarak maçtan 2-2 beraberlikle ayrılmıştı.

AVRUPA'DA DA AYNI SENARYO

Öne geçtiği iki maçta 4 puan kaybeden Galatasaray, bu durumun bir benzerini de Avrupa Ligi Elemeleri'nde yaşadı. 19 Ağustos'taki Play-off ilk maçında Randers'a konuk olan Sarı-Kırmızılılar, Kerem Aktürkoğlu'nun golüyle öne geçmesine rağmen sahadan 1-1 beraberlikle ayrılmıştı. Bu üç mücadelede sonunu getiremeyen Galatasaray, bir tek Giresun ve St.Jonhstone maçlarında öne geçince sahadan galibiyetle ayrılabildi.

Fatih Terim forvet konusunda kararını verdi Spor Mesut Özil bilmecesi! Spor Demba Ba futbolu bıraktı Spor Ali Sami Yen Stadı ile ilgili flaş gelişme! Spor