Songül Karlı'nın bikinili pozu olay yarattı

Abone ol

Son günlerde göğüslerini dördüncü kez küçülttüreceğini söyleyerek gündeme gelen Songül Karlı'nın son paylaşımı olay yarattı.

Bir dönem izdivaç programları ile gündem olan 47 yaşındaki türkücü Songül Karlı, şimdilerde verdiği frikikler ve bikinili pozlarla magazin basınının en çok konuştuğu isimlerden biri.

Eski eşi Metin Yüncü tarafından dolandırılan ve Müge Anlı'ya çıkmak istediğini her fırsatta dile getiren Songül Karlı hala yaza veda etmedi. Yaz boyunca tatilde olan türkücü paylaşımları da sık sık sosyal medyanın diline düştü.

Geçtiğimiz günlerde 14 yaşındaki oğlunun "Hep bir yerlerin konuşuluyor anne" sözlerine içerlenen ve oğluna söz veren Songül Karlı yine söz dinlemedi ve instagram hesabından çok konuşulan bir poz paylaştı.

381 bin kişi tarafından takip edilen Songül Karlı'nın bu paylaşımı yok artık dedirtti. Göğüs ucu görünen Karlı'nın bu pozuna tepki yağdı. Paylaşıma tepki gösteren birçok kişi 'bilerek mi paylaştın, göğüs ucun ortada yuh artık' yorumunu yaptı.

Göğüslerinin büyük olduğundan yakınan Songül Karlı "Şimdiye kadar hiç estetik yaptırmadım, doğallıktan yanayım. Göğüslerimi 3 kere küçülttürdüm. Elbiselerin altı olmuyor, fermuar çekilmiyor. Yine de büyük. 4'üncü operasyon kapıda" diyerek dikkat çekmişti

Sinan Akçıl'dan olay tek eşlilik itirafı Magazin Sanatçılardan uçak alan Acun Ilıcalı'ya: Uçak alacağına telifleri öde Magazin Harika Avcı ilk kez konuştu: Zorluklar yaşadığım doğrudur Magazin Hande Erçel'in 'Bazlama surat' davasında karar Magazin