Serie A'da maçlar koronavirüs nedeniyle seyircisiz oynanacak

Abone ol

İtalya Futbol Federasyonu, Serie A'da 3 Nisan tarihine kadar oynanacak tüm lig maçlarının koronavirüs nedeniyle seyircisiz oynanması yönünde karar alındığını duyurdu.

İtalya Futbol Federasyonu (FIGC), 3 Nisan tarihine kadar oynanacak tüm lig maçlarının koronavirüs (COVID-19) nedeniyle seyircisiz oynanması yönünde karar alındığını açıkladı.

İtalya Futbol Federasyonu’nun (FIGC) resmi internet sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, başbakanlık kararnamesiyle, ülkede hızla yayılan koronavirüsün (COVID-19) önüne geçmek, halkın sağlığını korumak ve müsabakaların kesintiye uğramasını önlemek amacıyla İtalya Futbol Birinci Ligi’nde (Serie A) oynanacak karşılaşmalara seyirci alınmaması yönünde karar alındığı belirtildi.

FIGC’den yapılan açıklamada, 4 Mart tarihli bu kararnamenin 3 Nisan tarihine kadar geçerli olacağı ve bu tarihe kadar oynanacak tüm Serie A müsabakalarında bu kararın uygulanacağı ifade edildi.

Ünlü futbolcu ve kardeşi gözaltına alındı Spor Fenerbahçe ünlü isim ile görüşmelere başladı Spor Maccabi Fox Tel Aviv, Anadolu Efes'in 11 maçlık serisine son verdi Spor Spor Toto, Challenge Kupası’nda yarı finalde Spor