Sedat Peker video çekip Berat Albayrak'ı Erdoğan'a şikayet etti: FETÖ yöntemleriyle...

Abone ol

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, yayınladığı bir video ile Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın kendisini yok etmeye çalıştığını söyledi.

Alaattin Çakıcı'nın tahliye olmasının ardından kendisini hedef alacağı korkusuyla İnfaz düzenlemesinden önce Makedonya'ya kaçtığı iddia edilen Sedat Peker, “Bir gün bana bir telefon yollandı bu telefonun kamerasında çekim yapılmış kamera çekiminin içerisinde bir dosya ve bu dosya bana karşı hazırlanan örgütlü bir suç dosyası. Ben bunu alınca dedim ki UYAP’a kaydedilmemiş. Sayın cumhurbaşkanımızın sözü var. ‘Fettullahçıların yapmış olduğu hiçbir şeyi yapmayacağız’ diye ancak UYAP’ işlenmemiş bu şekilde dosya hazırlamanın ne anlamı olabilir ki” ifadelerini kullandı.

Sedat Peker ile Alaattin Çakıcı'yı barıştıran 'hatırlı dost' kim?

Bilim Kurulu üyesi Akın'dan tepki: Bizim böyle bir tavsiyemiz kesinlikle söz konusu değil Güncel Silivri Cezaevi'nde 44 tutuklu ve hükümlüde koronavirüs tespit edildi Güncel Koç Üniversitesi'nin koronavirüs anketinden ilginç sonuç Güncel Boşandığı erkekten şiddet gören avukat: Tutuklama tedbiri ben öldükten sonra mı uygulanacak? Güncel