Şampiyonluk kutlamasında Süleyman Soylu'nun ardından Fuat Oktay da yuhalandı

Abone ol

Süper Lig'e çıkmayı haftalar önce garantileyen Ankaragücü'nün şampiyonluk kutlamasında Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay yuhalandı. Görüntüler akıllara Süleyman Soylu'nun Trabzonspor taraftarı tarafından protesto edilmesini getirdi.

GERÇEK GÜNDEM -

Spor Toto 1. Lig'den Süper Lig'e çıkmayı haftalar önce garantileyen Ankaragücü, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın da katılımıyla 19 Mayıs Stadı'nın arazisinde düzenlenen şampiyonluk kutlamasında kupasını aldı.

CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI FUAT OKTAY'I TARAFTARLAR YUHALAYARAK PROTESTO ETTİ

Kurulan platforma tek tek gelen futbolcular ve teknik heyet, taraftarlarla birlikte büyük bir coşku yaşadı. Ancak Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay için sonuç beklendiği gibi olmadı.

Şampiyonluk kutlamasında sahneye çıkan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay konuşmasını yaparken beklemediği bir tepkiyle karşılaştı.

Yıkılan 19 Mayıs Stadı'nın yerine hala yenisinin yapılmamış olmasını uzun süredir eleştiren Ankaralı taraftarlar, Fuat Oktay'ın "stat müjdesi"ne tepki gösterdi. Fuat Oktay, taraftarlar tarafından konuşması sırasında yuhalandı.

Fuat Oktay, "Ankara biz size güzel bir akşamda güzel bir haber vermek için buradayız. Birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu için buradayız. Milli mücadelenin sembolü olan Ankara, inşallah bugün de yine aynı şekilde Süper Lig’ e çıkmış olmanın sevinciyle, müjdesiyle burada. Biz de size bu müjdeye karşılık stadın müjdesini vermek üzere buradayız. Bir ve beraber olmak üzere buradayız" ifadelerini kullandı.

Oktay, "Hep birlikte geleceğe yürüyeceğiz. 112 yıllık takımız biz. Bir ve beraberiz. Bugün de bir ve beraberiz, gelecekte de bir ve beraber olacağız. Cumhurbaşkanımızın müjdesidir, muhteşem bir stat olacak. Türkiye’deki en modern, en güzel statlarımızdan birisi Ankara’da olacak. İnşallah gelecek yıllarda Süper Ligde maçları, o statta birlikte izleyeceğiz. Ben Başkan Faruk Koca’yı, tüm yönetimi tebrik ediyorum. Mustafa Dalcı ve tüm teknik ekibi tebrik ediyorum. Tüm futbolcu kardeşlerimizi yürekten tebrik ediyorum. İyi ki varsınız, iyi ki buradasınız. Sizi seviyoruz, nice başarılara” dedi.

TARAFTARLARA VERİLEN SÖZLER DE TUTULMUYOR!

Fuat Oktay'ın bir türlü yapılamayan stadın müjdesini yeniden vermesi Ankaragücü taraftarlarını öfkelendirdi. Türkiye genelinde Anadolu takımlarının stadlarının yapılması için defalarca sözler verilmiş ancak önemli bir kısmında sözler tutulmamıştı. Pek çok Anadolu kulübünün stadının tamamlanmasında gecikme yaşanmış, kompleksler için yurttaşların ulaşmasının neredeyse imkansız olduğu noktalar seçilmilşti.

SÜLEYMAN SOYLU DA TRABZONSPOR ŞAMPİYONLUK KUTLAMALARINDA YUHALANMIŞTI

Fuat Oktay'ın yaşadığı şok akıllara İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Trabzonspor’un şampiyonluk töreninde yuhalanmasını getirdi.

Soylu, Medical Park Stadyumu'nda maçı izledikten sonra, kutlamaların yapıldığı 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Parkı'na gitmiş; Trabzon taraftarlarına yaptığı konuşma sırasında yoğun şekilde protesto edilip yuhalanmıştı.

Süleyman Soylu'nun yuhalandığı anlar:

Emniyet Genel Müdürlüğü açıkladı: 3 bin 688 personel üst rütbeye terfi ettirildi Gündem THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, isminde bira markası var diye Anadolu Efes'i kutlayamadı Gündem Kültürel hegemonya hedefinden Gezi'ye teslim olmaya: Erdoğan sahneye Duman'la çıktı Gündem Türkiye'de koronavirüs | 1264 yeni vaka, 3 can kaybı daha... Gündem