Saadet Partisi Konya adaylarını tanıttı

Abone ol

Saadet Partisi dün Konya adaylarını tanıttı. Hasan Hüseyin Uyar Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı.

Konya’da düzenlenen aday tanıtım programında salondakilere hitap eden Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Lütfi Yalman, Milli Görüş belediyeciliğini yeniden Türkiye’nin gündemine taşıyacaklarını ifade ederek, milletin malına ve emanete sahip çıkacaklarını belirtti.

Saadet Partisi Konya İl Başkanlığı, 31 Mart 2019 Mahalli İdareler seçimi öncesinde Konya Büyükşehir ve ilçelerinin belediye başkan adaylarını, kamuoyuna tanıttı. Milli gazetenin haberine göre Konya’da bir otelde düzenlenen ve yerel seçimlerde yürütülecek seçim çalışmaları hakkında da bilgi verilen toplantıya, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Lütfi Yalman, Saadet Partisi Genel Sekreteri Tacettin Çetinkaya, Saadet Partisi Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Hasan Hüseyin Öz, Saadet Partisi Konya İl Başkan Vekili Ahmet Büyüktermiyeci, Konya Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Mustafa Özkafa, Saadet Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Hasan Hüseyin Uyar, ilçe belediye başkan adayları katıldı.

BELEDİYELERİ SIFIR BORÇ İLE TESLİM ETTİK

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Lütfi Yalman, aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada 2004 yılında belediyeleri teslim ettiklerinde “Sıfır borç, sıfır borç ve sıfır borç” dediklerini hatırlatarak, “Sosyal belediyecilik anlayışını Türkiye’ye yerleştirdik ve halkla iç içe olduk. Kısacası efsane belediyecilik anlayışını zihinlere kazıdık” dedi. Türkiye’nin beklediği hayırlı hizmetleri yapacak belediye başkanlarını karşılarında görmek istediklerini dile getiren Yalman, huzur içerisinde bir seçim yaşamayı ümit ettiklerini ifade etti. Seçimlerde ellerinden gelen tüm gayreti göstereceklerini aktaran Yalman, “ Milli Görüş belediyeciliği, sosyal belediyecilik anlayışını ilk kez topluma kazandırdı. İstihdama imkân hazırlayan bir belediyecilik anlayışımız var. Ayrıca bir diğer husus ise emanete sahip çıkmaktır. Yani Milli Görüş Belediyeciliği, milletin malına ve emanetine sahip çıkma anlayışındadır” diye konuştu.

KONYA’YA BELEDİYECİLİK MÜHRÜNÜ VURDUK

31 Mart Mahalli İdareler seçimine az bir zaman kaldığını dile getiren Saadet Partisi Konya İl Başkan Vekili Ahmet Büyüktermiyeci ise “Hangi partiye oy vermiş olursa olsun, bütün kardeşlerimizin oyuna talip olacağız. Milli Görüş belediyeciliği ile Konya’da vatandaşlarımıza ve esnafımıza hizmetimizi yaptık. Konya’ya Milli Görüş belediyeciliği mührünü vurduk. Tüm Türkiye’ye örnek olduk” diye konuştu.

ÖĞRENCİLERE ULAŞIM BEDAVA OLACAK

Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Avukat Hasan Hüseyin Uyar da, Saadet Partisi’nin her noktada seçime kendi adayları ile gireceğini ifade etti. Konya’nın sorunlarına değinen ve projelerini aktaran Uyar, Konya’nın büyük bir trafik ve otopark sorunu ile karşı karşıya kaldığını vurguladı. Uyar, “Biz, şeffaf belediyecilik anlayışını ve merhameti ötelemeyeceğiz. Kapımız herkese açık olacak. Şehir içinde yaşanan olumsuz bir olayın vebalinin üzerimizde olduğunun bilincini taşıyacağız. Nasıl ki ulaşım, 65 yaş üstüne bedava ise öğrencilerimize de bedava yapacağız. Öğrenci, ne olursa olsun bizim anlayışımıza göre fakirdir. Hesap verebilir bir belediye olacağız” dedi.

KONYA BÜYÜKŞEHİR VE İLÇE ADAYLARI TANITILDI

KONUŞMALARIN ardından Yalman, belediye başkan adayları Hasan Hüseyin Uyar (Konya), Kenan Özcan (Selçuklu), Sinan Toprak (Karatay), Hüseyin Saydam (Meram), Mustafa Perihan (Akören), Mustafa Karakaş (Akşehir), Mustafa Acar (Beyşehir), Mehmet Satılmış (Cihanbeyli), Abdullah Uysal (Çumra), Veysel Kapçı (Doğanhisar), Dursun Ali Yaşa (Emirgazi), Nazım Seyhan (Ereğli), Ali Mermer (Hüyük), Lutfi Çelik (Ilgın), Hüseyin Aydoğdu (Kadınhanı), Mustafa Ildız (Karapınar), Ziya Tokgöz (Sarayönü) ve Mehmet Emin Aydın’ı (Taşkent) tanıttı.

Zeybekci: İzmirli bir AK Parti'ye ihtiyacımız var Siyaset AKP'li vekilin yeğenine bankamatik akademisyenliği! Siyaset 'Öğretmenlikte mülakatı geçeceklerin listesi hazır!' Siyaset 'O, AKP’nin HDP’ye resmen ortaklık çağrısıdır' Siyaset