Saadet Partili Karaduman'dan Erdoğan'a, 'damat' ve 'enişte' göndermesi

Abone ol

Saadet Parti'li Karaduman'an Erdoğan'ı işaret eden açıklamasında, "Damadı görevden alıp yerine darbe girişimini öğrendiğiniz “enişteyi” de getirseniz ülkeyi bu krizden kurtaramazsınız" dedi.

Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak için atılan "yanındayız" tweetlerine değindi.

Kötü ekonominin Berat Albayrak üzerinden "yandaşlık ve karşıtlık" yürüterek çözülmeyeceğini ifade eden Karaduman, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslendi.

Twitter'dan açıklama yapan SP'li Karaduman, Erdoğan'ı işaret ederek, "Mevcut faize dayalı ekonomik zihniyet devam ettiği sürece “damadı” görevden alıp yerine darbe girişimini öğrendiğiniz “enişteyi” de getirseniz ülkeyi bu krizden kurtaramazsınız" dedi.

Kaymakam açılışta coştu: Millet kıraathaneleri büyük bir atılım hamlesi Siyaset Ekonomiyi eleştirenlere 'kahpe' diyen Uğur Işılak'a CHP'den sert tepki Siyaset LDP, Ayasofya'nın cami statüsüne alınmasının kaldırılmasını talep etti Siyaset Erdoğan'ın çağrısına İYİ Parti'den ilk yanıt Siyaset