Rusya'dan Azerbaycan-Ermenistan gerilimine açıklama!

Abone ol

Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Andrey Rudenko, Azerbaycan ve Ermenistan gerilimine yönelik açıklama yaptı.

Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Andrey Rudenko, Azerbaycan ve Ermenistan arasındaki mevcut gerilimi çözüme kavuşturmak için mümkün olan her şey yapacaklarını belirtti.

Rudenko, Rus medyasına açıklamasında, “Sadece sınırdaki mevcut sorunu değil, genel olarak bizim için kardeş ve yakın iki ülke olan Ermenistan ve Azerbaycan arasındaki ilişkilerin iyileşmesi için mümkün olan her şey yapacağımızı ve Rus diplomasisinin, halk diplomasisinin en iyi özelliklerini sergileyeceğimizi temin ederim” ifadesini kullandı.

Rusya’nın, Karabağ’da 2017’de meydana gelen son çatışma dahil defalarca imkanlarından yararlandığını dile getiren Rudenko, “Eminim, tüm imkanlarımız devreye girecek” dedi.

'Kolombiya'da koronavirüse karşı zorla ev hapsi dayatan çeteler, dışarı çıkanları infaz ediyor' Dünya Almanya gazeteci Deniz Yücel’e verilen cezayı kınadı: Kritik AB hatırlatması Dünya Rusya'dan Mısır'a Libya uyarısı: 'Çatışmaları uluslararası hale getirir' Dünya Afrika’da koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 14 bini aştı Dünya