Royal Mail, Türkiye’ye teslimatı askıya aldı

Abone ol

İngiltere posta servisi Royal Mail, yeni corona virüsü mutasyonu nedeniyle birçok ülkenin İngiltere'ye uçuşları ve mal akışını durdurması üzerine Avrupa, Kanada ve Türkiye'ye mektup ve paket teslimatını askıya aldı.

BBC Türkçe’de yer alan habere göre, İngiltere posta servisi Royal Mail, yeni corona mutasyonuyla ilgili endişeler nedeniyle birçok ülkenin İngiltere’ye uçuşları ve mal akışını durdurması üzerine Avrupa, Kanada ve Türkiye’ye mektup ve paket teslimatını askıya aldı.

Şirketin internet sayfasında yapılan açıklamada, uçuş yasaklarının ve Fransa’ya denizden geçişlerin yapıldığı Dover limanının kapatılmasının uluslararası posta hizmetlerinin ‘büyük ölçüde aksamasına’ neden olduğu belirtilerek müşterilerinden hizmetlerin askıya alındığı ülkelere mektup ve paket göndermemeleri istendi.

İtalya'da koronavirüs bilançosu: Son 24 saatte koronavirüsten 415 ölüm Dünya Koronavirüs aşısı açıklaması yapan Bill Gates rakam verdi Dünya Rus muhalif Navalni suikasta uğradığını itiraf ettirdi Dünya Avrupa İlaç Ajansı'ndan Pfizer-Biontech koronavirüs aşısı hakkında karar Dünya