'Rahmi Turan sonsuza kadar kaçacak değil'

Abone ol

Sözcü'nün başyazarı Rahmi Turan, Saray'a yakın kaynaklara dayandırdığı köşe yazısında Erdoğan'ın “Türkiye'nin güvenliği için senin CHP Genel Başkanı olman gerekir.” dediğini ileri sürmüştü. Turan'a tepkiler arka arkaya geldi.

Gerçek Gündem Sözcü'nün başyazarı Rahmi Turan, Saray'a yakın kaynaklara dayandırdığı köşe yazısında Erdoğan'ın “Türkiye'nin güvenliği için senin CHP Genel Başkanı olman gerekir.” dediğini ileri sürmüştü. İddialar gündemi sarsarken Turan'a ulaşılamadı.

CHP'nin 25. ve 26. Dönem Ankara milletvekili Necati Yılmaz twitterdan Rahmi Turan'a tepki gösterdi. Yılmaz, "Rahmi TURAN sonsuza kadar kaçacak değil. Gerçeğin ne olduğunu mutlaka öğreneceğiz. Ancak, Saray üzerinden CHP Kurultayına yönelik operasyonu da, manipülasyonu da CHP örgütleri ve üyeleri affetmez." dedi.

Kılıçdaroğlu'nun başdanışmanından ilginç Rahmi Turan tweeti Siyaset Muharrem İnce: CHP yönetimi bu ismi bulmalıdır Siyaset Özgür Özel'den Rahmi Turan'ın iddialarına tepki: Hiç kimsenin Saray kapılarında işi yok Siyaset Zafer Arapkirli'den Turan'a tepki: Konuşmak zorunda Siyaset