Prof. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu hakkında zorla getirme kararı

Abone ol

Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu, Yüksel Büküşoğlu'nun eski sevgilisi psikolog Kübra Arlı Bosuter hakkında açtığı davada tanık olarak mahkemeye zorla getirilecek.

Masumlar Apartmanı, Kırmızı Oda ve Doğduğun Ev Kaderindir gibi dizilerin uyarlandığı kitapların yazarı olan psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu, kliniğinde çalışan Kübra Arlı Bosuter hakkında açılan tazminat davasında tanık olarak dinlenilmesi için mahkemeye zorla getirilecek.

Kök hücre tedavisi doktoru Yüksel Büküşoğlu'nun eski sevgilisi psikolog Kübra Arlı Bosuter hakkında açtığı davada, mahkeme; Bosuter'in çalıştığı kliniğin sahibi olan Prof. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun tanık sıfatıyla 'zorla getirilmesine' karar verdi.

Mahkeme, daha önce Budayıcıoğlu’na tanık olarak dinlenmesi için davetiye de tebliğ etmişti. Ancak Budayıcıoğlu tanık olarak mahkemeye gitmemişti.

İstanbul 4. Asliye Hukuk Mahkemesi, Gülseren Budayıcıoğlu hakkında davetiyeye uymaması gerekçesiyle ‘zorla getirilme’ kararı verdi.

Budayıcıoğlu, yarın görülecek duruşmaya tanık olarak dinlenilmesi için zorla getirilecek.

Pınar Gültekin'in babası böyle isyan etti: '6 mahkemedir boşuna geliyoruz' Güncel 18 yaş üstü vaka sayısı ilk kez yüzde 20'nin üzerine çıkan ilin valisinden uyarı Güncel Z kuşağı araştırmasında çarpıcı sonuçlar: 'Her 10 gençten 4'ünün sadece yol parası oluyor' Güncel Metin Feyzioğlu'nun ekibindeki isim baro kaydını taşıyıp yeniden aday oldu Güncel