PlayStation 5’in fiyatı belli oldu

Abone ol

Japonya merkezli teknoloji şirketi Sony, PlayStation 5'in (PS5) fiyatını açıkladı. PS5'in sadece internet üzerinden oyun indirebilen versiyonu 399 dolardan satışa çıkarılırken, CD-ROM girişi olan standart versiyon 499 dolara satışa sunulacak.

Sony'nin yeni jenerasyon oyun konsolu Playstation 5'in 12 Kasım'da Amerika, Japonya, Kanada, Meksika, Avustralya, Yeni Zelanda ve Güney Kore'de; 19 Kasım'da ise dünyanın geri kalanında satışa çıkarılacağın belirtildi.

Yapılan açıklamaya göre, PlayStation 5 Digital Edition 399,99 dolar/euro, PlayStation 5: ise 499,99 dolar/euro etiketi ile raflardaki yerini alacak. Cihazın Türkiye fiyatına dair henüz resmi bir açıklama bulunmuyor.

NTV'de yer alan habere göre; Sony geçtiğimiz haftalarda platfromda yer alacak oyunları da açıklamıştı.

PS5'in sadece internet üzerinden oyun indirebilen versiyonu 399 dolardan satışa çıkarılırken, CD-ROM girişi olan standart versiyon 499 dolara satışa sunulacak.

İşte PS5'te yer alacak oyunlar...

-Spider-Man: Miles Morales

-Hogwarts: A Dark Legacy

-God of War: Ragnarok

-Final Fantasy XIV

-Call of Duty: Black Ops Cold War

-Devil May Cry 5

-Deathloop

-Five Nights at Freddy's

-Fortnite

İki gök taşı Dünya'nın yakınından geçti Bilim - Teknoloji Dünyanın en eski spermi bulundu Bilim - Teknoloji Amazon Prime Türkiye'ye geldi: İşte Amazon Prime'ın Türkiye fiyatı Bilim - Teknoloji Facebook’a yeni 'video' özelliği Bilim - Teknoloji