Numan Kurtulmuş'tan 'amiraller bildirisi' açıklaması: 'Haddinizi bilin'

Abone ol

AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, 103 emekli amiralin, son dönemde gündeme gelen 'tekkedeki amiral', 'Montrö'nün tartışmaya açılması' konularında yayınladığı bildiri hakkında bir açıklama yaptı.

AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, 103 emekli amiral, son dönemde gündeme gelen 'tekkedeki amiral', 'Montrö'nün tartışmaya açılmasına' ilişkin yayınladığı bildiri hakkında açıklama yaptı.

Kurtulmuş, ''Eski Türkiye sevdalısı, vesayetçi, kendisini milli iradenin üstünde gören zihniyetin bazı temsilcileri yayınladıkları sözde bildiri ile siyasete akıl, millete ayar vermeye çalışıyorlar. O devirler geride kaldı! Haddinizi bilin!

İçinize sinmese de şunu çok iyi anlayın ki; bu millet, vatanı da, mavi vatanı da, demokrasiyi de, milli iradeyi de bedelini ödeyerek korumuştur ve koruyacaktır'' ifadelerini kullandı.

103 emekli amiralden çok sert 'Montrö' ve 'Atatürk devrimleri' bildirisi

Süleyman Soylu'dan 'amiraller bildirisi' hakkında bir açıklama daha! Siyaset Kemal Okuyan: 'Sarıklı komutanlardan rahatsızlık duymak darbecilik anlamına gelmiyor' Siyaset Kılıçdaroğlu Paskalya Yortusu'nu kutladı Siyaset Destici: Bazı emekli amirallerin darbe iması yaptıkları açıklama kabul edilemez Siyaset