Murat Ongun'dan Hulki Cevizoğlu'nun pes dedirten analizine: Güzel sallamış

Abone ol

İBB Sözcüsü Murat Ongun, KRT TV'de Ekrem İmamoğlu'na açılan soruşturmaya ilişkin konuştu.

İBB Sözcüsü Murat Ongun, KRT TV'de Gürkan Hacır'ın sunduğu Şimdiki Zaman programanda İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na açılan soruşturmaya ilişkin konuştu.

Murat Ongun, Hulki Cevizoğlu'nun CNN Türk ekranlarında İçişleri Bakanlığı'nın İmamoğlu'na açtığı soruşturmayla ilişkin kullandığı "Bırakın belediye başkanını herhangi bir vatandaşa dava açılması ve mağdur edilmesi o kişiye inanılmaz bir puan kazandırır. Bunu yapacak kişi de ya kendileridir belki; kendi kendilerini şikayet ettiler" sözlerine de tepki gösterdi.

Murat Ongun, "Hodri meydan! İçişleri açıklasın kim olduğunu biz de görelim. Ben Hulki Bey'in konuştuğunu duymadım ama o da güzel sallamış" ifadelerini kullandı.

Hulki Cevizoğlu'nun soruşturma 'analizi' pes dedirtti: 'İmamoğlu kendini şikayet etmiş olabilir'

Murat Ongun CNN Türk canlı yayınına bağlandı, gündeme bomba gibi düşen belgeyi okudu!

Özgür Özel: Adım attıkları yer kızardı, büyük kongreden sonra tüm ülke kızardı Siyaset Kastamonu Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu koronavirüse yakalandı Siyaset Erdoğan'a yine yasak yok: İftarda bir ailenin evine gitti Siyaset CHP'li Aykut Erdoğdu: Sayın Erdoğan, vatana ihanetten yargılanmanız için bütün gücümle çalışacağım! Siyaset