Murat Boz: Arzulu ve ambiyans bozucu!

Abone ol

Şarkıcı Murat Boz sosyal medya hesabından O Ses Türkiye günlerine dair bir kare paylaştı. Boz, bu kare üzerinden o günlere duyduğu özlemi dile getirdi ve esprili bir paylaşımda bulundu.

Ev karantinası günleri uzadıkça ünlü isimlerin renkli ve tempolu günlerine dair özlemleri de artıyor.

Zaman zaman sosyal medya hesaplarından o günlere dair paylaşımlarda bulunuyorlar. Bu tarz bir paylaşıma son olarak şarkıcı Murat Boz imza attı. O Ses Türkiye kulisinde çekilmiş bir kareyi Instagram hesabından paylaşan şarkıcı Boz, Hadise ve Ebru Gündeş’in de içinde bulunduğu fotoğrafa; “Fotoğraf çekerken araya kaynak yapan çok arzulu ambiyans bozucu tipler vardır ya. Bu fotoğrafta o benim işte…. (Ebrum & Hadisem) Çokça özlendiniz canım arkadaşlarım” notunu düştü.

Hadise yarışmadaki jüri üyesi arkadaşının bu paylaşımına emojilerle yanıt vermeyi tercih ederken, Ebru Gündeş ise Murat Boz’un paylaşımının altına şunları yazdı: “Biz senin o arzulu kaynak halini sevdik. Siz de çok ama çok özlendiniz”

Survivor Sercan'dan Fenerbahçe itirafı! Magazin Pınar Deniz'den çöpçatanlık itirafı! Magazin Pelin Akil ve Anıl Altan'ın ikizleri Alin ve Lina ünlü oldu Magazin Acun Ilıcalı: Bu sene beni en çok üzen Mert değil Ersin oldu Magazin