MHP, Birol Şahin’den savunma istedi

Abone ol

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Tokyo’ya gidecek olan Filenin Sultanları’na sosyal medyadan 'skandal' bir paylaşımda bulunan Birol Şahin için soruşturma başlattı.

MHP, Filenin Sultanları’na sosyal medyadan 'skandal' bir paylaşımda bulunan Birol Şahin için soruşturma başlattı.

MHP, Tokyo’ya gidecek olan Filenin Sultanları’na sosyal medyadan “Allahu Teala’nın örtünün vücut hatlarınız belli olmasın emrine karşı çıkarak, açılıp saçılacaksın, kendini teşhir edeceksin sonra da Tokyo’ya gidiyoruz diye sevineceksin” şeklinde “skandal” paylaşımda bulunan Düzce Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin hakkında soruşturma başlattı ve savunmasını istedi.

MHP'den Filenin Sultanları hakkında skandal paylaşım yapan başkan hakkında karar

BİROL ŞAHİN KİMDİR?


Şahin, geçmiş yıllarda Milli Gençlik Vakıfları’nda aktif olarak görev yaptı. 1991-1998 arasında Refah Partisi Kaynaşlı Belde Başkanı olan Şahin, 1998-2001 arasında Fazilet Partisi Bolu İl Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu. Şahin, 2014’te SP’nin belediye başkan adayı oldu.

Özhaseki: Belediye başkanları ayaklarını yorganına göre uzatacak Siyaset Saray'dan 'basın kartı' savunması: 'Kamu yararını gözettiğimizin bilinmesini istiyoruz' Siyaset MHP'li Cemal Enginyurt'tan bu sefer 'Atatürk' ayıbı Siyaset AKP'ye geçeceği iddia edilen CHP'li belediye başkanından anlamlı paylaşım Siyaset