Meteoroloji'den son dakika yağmur ve kar uyarısı

Abone ol

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğünün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, bölgede sıcaklıklar mevsim normalleri civarında olacak.

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğünün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, bölgede sıcaklıklar mevsim normalleri civarında olacak.

Parçalı ve çok bulutlu havanın hakim olacağı bölgede sabah saatlerinde İstanbul, Kocaeli, Sakarya ve Yalova çevrelerinde hafif yağmurlu geçecek.

Yağışların Marmara'da yağmur, diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. İşte, son dakika il il hava durumu raporu...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Karadeniz kıyıları, Doğu Akdeniz, Doğu Anadolu'nun güneydoğusu, Güneydoğu Anadolu'nun batısı ile İstanbul, Kırklareli, Yalova, Kocaeli, Sakarya, Amasya, Tokat, Sivas, Yozgat, Kayseri, Erzurum, Bingöl, Batman ve Siirt çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların kıyı kesimler ile Marmara'da yağmur, diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik olmayacağı, mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Kuzey ve kuzeydoğu, doğu kesimlerde güney yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

Kadıköy'de cezaevinden yeni çıkan erkek dehşet saçtı! Güncel Sosyal medyada tartıştığı kuzenini parkta öldürdü Güncel İkizlerin sandalyeye bağlandığı anaokulundan fotoğraf için kurgu iddiası Güncel Otomobilin motorunda sıkışan kediyi itfaiye kurtardı Güncel