Mehmet Mert yeniden İstanbul Gazeteciler Derneği Başkanı oldu

Abone ol

İstanbul Gazeteciler Derneği olağan kongresinde Mehmet Mert yeniden başkanlığa seçildi.

İstanbul Gazeteciler Derneği geçtiğimiz yıl koronavirüs salgınından dolayı ertelenen olağan kongresini gerçekleştirdi.

Kaya Milenyum AVM'de bulunan dernek merkezinde yapılan kongrenin divan başkanlığını Tuncer Dağ, katip üyeliklerini ise; barış Emregül, Mustafa Küpeli ve Şenay Badur yaptı.

Kongrede konuşan İGD Başkanı Mehmet Mert ''Gazetecilik ayrıcalıklı bir meslek olmakla birlikte, fedakarlık gerektiren ulvi bir meslektir. Önce parayı düşünenler başka iş yapmak zorundalar. Gazetecilik gibi duruş ve tavır gerektiren mesleklerde para en son gelir akıllara.' dedi. İGD Başkanı Mehmet Mert konuşmasında şunlara yer verdi; Sözlerimin hemen başında,12 Nisan 2002 tarihinden bu güne kadar bu güzide meslek örgütümüzün bu günlere gelmesine katkı sunan, destek veren, emek katan herkese çok çok teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum…'' ifadelerini kullandı.

MEHMET MERT YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

İGD Başkanı Mehmet Mert'in konuşmasının ardından faaliyet raporu oy birliği ile kabul edilirken divana sunulan tek liste ile seçimlere gidilirken; Mehmet Mert yeniden başkan seçildi.

Yapılan genel kurul sonrasında 3 yıl süre ile görev yapacak İstanbul Gazeteciler Derneği yönetim kurulu da oluşturuldu.

Basın Konseyi'nden emekli amirallerin özel bilgilerinin yayımlanmasına tepki Medya Gazetecileri fişleyen isimler arasında yer almıştı! İsmail Çağlar, Anadolu Ajansı Yönetim Kurulu'nda Medya Kendi televizyon kanalını kuran ünlü isim koronavirüse yenik düştü Medya Serdar Karagöz, AA Genel Müdürlüğü'nü Şenol Kazancı'dan devraldı Medya