Mardin'de terör operasyonu: 45 gözaltı

Abone ol

Mardin'de, PKK/KCK terör örgütüne yardım ettiği ve iş birliği faaliyetlerinde bulunduğu değerlendirilenlere yönelik operasyonda, 45 şüpheli gözaltına alındı.

Mardin Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında, PKK/KCK terör örgütünün eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesi; muhtemel eylem, etkinlik ve saldırıların önüne geçilebilmesi amacıyla terörle mücadele, istihbarat ve özel harekat şube müdürlükleri ekiplerince birçok adrese eş zamanlı baskınlar yapıldı.

Operasyonda, PKK/KCK terör örgütüne yardım ettiği ve iş birliği faaliyetlerinde bulunduğu değerlendirilen 45 şüpheli, gözaltına alındı.

Evlerde yapılan aramalarda; ruhsatsız tüfek ile tabanca, çok sayıda örgütsel doküman ve dijital materyal ele geçirildi. Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi’nde şüphelilerin işlemleri sürüyor. (DHA)

'AKP'li Savcı Sayan ve korumaları işçileri darp etti' iddiası Güncel Erdoğan'ın İŞKUR'a atadığı isim 'çift maaş'a kavuştu Güncel Erzincan'da yolcu otobüsü devrildi! Yaralılar var Güncel Metro saldırganı Emrah Yılmaz'ın ailesiyle de davalık olduğu ortaya çıktı: Anneye darp ve tehdit Güncel