Kurs öğretmenlerinden işaret diliyle Çanakkale Zaferi klibi

Abone ol

Derik'te, 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 106'ncı yıl dönümü dolayısıyla Halk Eğitim Merkezi'nin müzik, Türk işaret dili ve fotoğrafçılık kurslarının ortak hazırladığı 'Çanakkale geçilmedi, geçilmez' vurgusuyla klip yayınlandı.

Mardin'in Derik ilçesinde, 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 106'ncı yıl dönümü dolayısıyla İlçe Kaymakamlığı ile Halk Eğitim Merkezi'nin müzik, Türk işaret dili ve fotoğrafçılık kurslarının ortak hazırladığı 'Çanakkale geçilmedi, geçilmez' vurgusuyla klip yayınlandı. Klipte rol alan kursiyer ve müzisyenler, bir araya gelerek, Türk bayrağındaki ay yıldızı oluşturdu, 'Çanakkale Destanı' türküsü de işaret diliyle anlatıldı. Hükümet konağı bahçesinde çekilen klipte, Şehit Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk’ün öz geçmişi de yazılı olarak yansıtıldı.

İstanbul merkezli 15 ilde FETÖ operasyonu: 76 gözaltı kararı Güncel Salgın ile birlikte hastanelere şiddetle nedeniyle gelen vakalar, 2 kat arttı Güncel 'Karadeniz'de seyahat yasağı gündemde' Güncel Cerrahpaşa Dekanı'ndan uyarı: 'Serbestleşmeyi salgın bitmiş gibi algılamayalım' Güncel